dilluns, 2 de novembre de 2015

MILLORANT L'APNEA (Certificació SSI)

Aquest estiu passat ha estat un dels estius que he anat menys a pescar.
Tot i així, alguna coseta he anat punxant.
Després de pensar-m'ho algun temps, he decidit treure'm alguns nivells d'apnea amb certificació SSI (Scuba Schools International).

Em vaig posar en contacte amb Lassdive Freedive L'Estartit concretament amb Miquel Cladera, apneista instructor, i des de llavors tot va anar rodat.
Allà vaig conèixer la Gisela, que es diposava a fer les últimes proves que li quedaven pendents per l'acreditació de Nivell III.
En aquest cas concret, poca gent, però molt bon rotllo. (Per cert, no m'oblidaré mai de la cara de la Gisela després d'una apnea de -30m. Felicitat en el seu estat més pur).
L'experiència ha estat molt bona. L'apnea, igual que la pesca submarina, sempre m'ha cridat molt l'atenció, estem d'acord que quan es pesca es fa en apnea, però té un objectiu diferent.
Algunes de les coses que feia no eren del tot correctes, així que he tingut l'oportunitat de millorar sobretot en seguretat.
En la proba d'apnea estàtica en piscina em va sortir un temps de 4:08 min.
Cara de felicitat després d'una estona de relaxació i una bona apnea

Les proves de profunditat no em pensava que les pogués passar degut al refredat, però vaig poder compensar fins a pràticament -24m sense forçar.

D'esquerra a dreta
Miquel Cladera (Instuctuor SSI), Gisela i jo.
En aquest curs també s'hi fa una prova de rescat a profunditat. Resumidament consisteix en recollir un company des del fons, portar-lo a la superfície i reanimar-lo.


En definitiva. Seguirem endavant per mirar d'assolir el nivell III. Després, ja veuré què faig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada