dimecres, 10 d’abril del 2013

PROVANT EL NOU BEUCHAT MARLIN ELITE 95


Ja fa dies que vaig adquirir el fusell Beuchat Marlin Elite 95 per guanyar una mica de distància i potència, ja que abans sempre anava amb el Cayman GI 90 de Omer.
Després de fallar alguna peça li he començat a agafar una mica de mania al Beuchat, així que avui quan he acabat la meva jornada laboral me n'he anat a pescar.
La idea no era pescar, sinó familiaritzar-me amb el 95. He fet uns tirs de prova a la sorra i m'ha semblat que tenia una precisió molt i molt bona. Llavors, per què fallo???
Després d'aquesta pregunta, he canviat de xip: mentalitat depredadora i a pescar.

He fallat un Sard Imperial inexplicablement, després he decidit tirar a una Llisa que passava molt lluny i zasss! Tir perfecte. No hi ha qui ho entengui...
He tirat a un Roger petit i el resultat ha estat espectacular, un tir extremadament centrat.

Sempre que tinc una peça que val la pena erro el tir. Recordo que al principi em passava, i era únicament un problema psicològic, ja que li donava massa importància i això em feia fallar.
Malauradament no he trobat cap peça més de dificultat. Dic això perquè sí que he trobat una peça nedant per la sorra d'una grandària important, aquesta meravellosa sèpia de més de 2kg, pràcticament de 2,5 kg.
Sembla que aquest any hi ha sèpia a tot arreu. És brutal, m'estic proveint de sèpia per a tot l'any.
Em sembla que hauré de fer un dinar amb els meus amics i menjar-nos-en un parell d'aquestes grosses!
Segur que estaran encantats!



4 comentaris:

  1. pedazo sepia!!! tienes toda la razón, tendrias que compartirla con tus amigos y hermano, haber si la probamos y menos congelador je,je.

    ResponElimina
  2. Collons, peazo bicho !
    Quan vulguis el tastem !!!

    ResponElimina